Foodtruckfestival SMA(A)K - Herent - 07/06 > 09/06

Het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K komt van vrijdag 07/06 tot zondag 09/06 naar Herent. Het hele weekend toveren we het Wildemanspark om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant.

Het gezellige foodtruckfestival SMA(A)K komt van vrijdag 07/06 tot zondag 09/06 naar Herent. Het hele weekend toveren we het Wildemanspark om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Als bezoeker van smaakfestival word je ondergedompeld in een smaakvolle droomwereld. De ideale plaats om met vrienden en familie te onthaasten en vooral heerlijk te genieten van al dat lekkers.

Van de allerkleinste mondjes tot de zevende maag van grote eters en van Aziatisch tot Zuid-Amerikaans: op sma(a)kfestival vindt iedereen iets naar zijn goesting. Onze foodtruckers serveren de smaakvolste gerechten en bruisendste drankjes. Een gin-tonic, een glaasje bubbels of toch liever een frisse pint? Santé!

Maar SMA(A)K is méér dan heerlijke streetfood & drinks.

MUSIC & DANCE
Hippe beats, rock-'n-roll, … onze platenspeler draait op volle toeren.
Na het werk zin om op vrijdag de benen helemaal los te gooien op de tunes van onze dj's tijdens de afterwork? Of eerder rustig genieten van de vele live – optredens doorheen het weekend? Alles mag, niets moet! Genieten is de boodschap!

KIDS
Ook de allerkleinsten blijven niet op hun honger zitten: grote speelblokken, springkastelen, kindergrime, een speelbox & heel veel leuke spelletjes. Kinderen baas op SMA(A)K!

OPENLUCHTFILM
Op zaterdagavond kan je onder de sterren komen genieten van een openluchtfilm.
Vanuit onze filmcaravan projecteren we een film met een familiaal karakter & een knipoog naar vroeger. Laat de popcorn maar komen!

SFEER & GEZELLIGHEID
We zeggen niet voor niets 'proef de gezelligheid': lichtslingers, vlaggetjes, picknickbanken, gezellige zithoeken, … & nog veel meer! Ontdek het op SMA(A)K!
Met SMA(A)K brengen we mensen samen. Het ongedwongen karakter van ons evenement doet mensen genieten. SMA(A)K is een droomwereld waar iederéén zijn goesting vindt.

GRATIS INKOM
Hét hoofdingrediënt? Beleving die áltijd naar meer smaakt. En de toegang, die is volledig gratis.

OPENINGSUREN
Vrijdag 7 juni: 17 tot 22 uur
Zaterdag 8 juni: 14 tot 22 uur
Zondag 9 juni: 12 tot 21 uur

LOCATIE
Wildemanspark
Herent
Proef de gezelligheid!
Meer info op smaakfestival.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

SMA(A)K