The Gay Soul

Ontdekkingstocht naar Kracht en Kwetsbaarheid Een weekend voor homo-, bi- en transmannen die meer willen weten over zichzelf en anderen. Wat geeft jou kracht? Wanneer word je kwetsbaar en hoe ga je daarmee om? En hoe doen anderen dat eigenlijk? Wees welkom om hierover in een groep mannen samen nieuwe inzichten en ervaringen te ontdekken. Tuur Van Hove begeleidt de reeks. Hij geeft in zijn ...
Ontdekkingstocht naar Kracht en Kwetsbaarheid

Een weekend voor homo-, bi- en transmannen die meer willen weten over zichzelf en anderen. Wat geeft jou kracht? Wanneer word je kwetsbaar en hoe ga je daarmee om? En hoe doen anderen dat eigenlijk?

Wees welkom om hierover in een groep mannen samen nieuwe inzichten en ervaringen te ontdekken. Tuur Van Hove begeleidt de reeks. Hij geeft in zijn eigen praktijk individuele, relatie- en groepstherapie.

Werkvormen: combinaties van gestaltbenadering, systemisch werken (familieopstellingen) en lichaamsgerichte therapie. Aangevuld met meditatie, sjamanisme en tantra.

Thema's die onder meer aan bod zullen komen zijn: contact maken met jezelf, contact maken met anderen, behoeften en verlangens versus schuld en schaamte en intimiteit, seksualiteit en relaties.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 250,00
Basistarief: 250,00 €

Waar

Groepspraktijk De ondersteuning

Contact

Organisatie

Puur na Tuur