Cursus TypTien

Tijdens de schoolvakanties geven we 4x twee uur les blind typen voor kinderen op één week tijd. Na deze intense training wordt er een oefenschema voor thuis opgesteld. Elke week krijgt uw kind 3 online oefenbladen doorgestuurd. De therapeut volgt het oefenschema van thuis uit mee op. Na 3 weken thuis oefenen vindt er een terugkomsessie plaats van 1u samen om de evolutie op te volgen en worden ...
Tijdens de schoolvakanties geven we 4x twee uur les blind typen voor kinderen op één week tijd. Na deze intense training wordt er een oefenschema voor thuis opgesteld. Elke week krijgt uw kind 3 online oefenbladen doorgestuurd. De therapeut volgt het oefenschema van thuis uit mee op.

Na 3 weken thuis oefenen vindt er een terugkomsessie plaats van 1u samen om de evolutie op te volgen en worden er nog hoofdletters aangeleerd (cursus 9-12 jaar) of Franse letters/wiskundige tekens (cursus 12-15 jaar). Ook na deze sessie volgt er terug een oefenprogramma voor thuis.

Tenslotte komen we nog een laatste keer 1u samen om het typen te oefenen met tekst die we zelf bedenken tijdens het typen. Er worden dan ook enkele testjes afgenomen (oa een gerichte foutenanalyse) waarna elke gemotiveerde deelnemer een diploma ontvangt !

Kostprijs: 150 euro

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basisprijs: € 30.00

Waar

Groepspraktijk De ondersteuning

Organisatie

Groeiweide