Workshop Familieopstellingen

OPSTELLINGEN: voor vragen waarop je maar geen antwoord vindt - Loop jij wel eens tegen je eigen beperkingen aan? - Heb je steeds terugkerende levensvragen? - Weet je wat je wilt, maar lijkt het of “iets” je in de weg staat? - Heb je vragen bij je plaats in je team of organisatie? - Loop je (alweer) vast in werk of relaties? - Of vind je maar niet de rust die je zoekt, ondanks jarenlange ...
OPSTELLINGEN: voor vragen waarop je maar geen antwoord vindt

- Loop jij wel eens tegen je eigen beperkingen aan?
- Heb je steeds terugkerende levensvragen?
- Weet je wat je wilt, maar lijkt het of “iets” je in de weg staat?
- Heb je vragen bij je plaats in je team of organisatie?
- Loop je (alweer) vast in werk of relaties?
- Of vind je maar niet de rust die je zoekt, ondanks jarenlange coaching, …?

Soms ligt de wortel van een probleem niet alleen maar bij jezelf, maar kan het ook worden gelinkt aan gebeurtenissen in het gezin of een ander systeem.

Je liefdevol losmaken van verborgen, belemmerende invloeden in de familie of het systeem, dat is waar het bij familieopstellingen om draait.

HOE WERKT EEN OPSTELLING?
Een opstelling werkt met de techniek van de representatieve waarneming en heeft meestal plaats in een groep. Je brengt als deelnemer jouw vraag in. Intuïtief kies je groepsleden uit, die de rol van representant op zich nemen.

Afhankelijk van je vraag wordt je huidige familie, je gezin van herkomst, je team of organisatie opgesteld.

De representanten weten vrijwel niets van de deelnemer. Zij kennen alleen een korte omschrijving van de vraag. De vraagsteller plaatst de representanten intuïtief in de ruimte.

Opmerkelijk genoeg voelen de representanten de emoties en “plaats” van de persoon die zij representeren. Dit fenomeen noemt men “het wetende veld”.

De begeleider neemt waar, stelt gerichte vragen aan de representanten, en voegt waar nodig elementen toe. Zo ontstaat inzicht in het aanwezige systeem.

Dit is het moment dat de deelnemer zelf in de opstelling komt, indien mogelijk. Vervolgens ordent de begeleider het aanwezige systeem: iedereen krijgt de rol die hem of haar toekomt. Mogelijke antwoorden worden zichtbaar en er kan nieuwe energie stromen.

WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
Het werk in een opstelling is intensief en raakt iedereen die aanwezig is. Hoewel de vragen en thema's van de deelnemers altijd uniek en persoonlijk zijn, is de heling door de oplossing vaak universeel en wordt gedeeld met alle aanwezigen. Alleen al bij opstellingen aanwezig zijn, raakt vaak aan jouw eigen processen en brengt daar beweging in. Gezien de opbouw van de workshop is het noodzakelijk om gedurende de hele dag aanwezig te zijn.

BEGELEIDING
Tuur Van Hove
Mensen begeleiden in hun persoonlijke groei en ze ondersteunen in de terugkeer naar hun ware essentie is waar mijn hart en levensmissie ligt.

Ik ben de eerste gecertificeerde Primal Rebirth® therapeut in België.
In 2005 begon ik de vierjarige beroepsopleiding Primal Rebirth® Therapie aan het Aumm Instituut te Usquert, Groningen (NL).
Ter verdieping volgde ik in 2008-2009 de training Familie Opstellingen en Systemisch Werk.
In 2013-2015 volgde ik de bijkomende trainingen Primal Somatic Trauma Healing en Integral Somatic Psychotherapy (ISP) bij hetzelfde instituut.
Ondertussen verdiep ik me onverminderd in mijn persoonlijk bewustwordingsproces en volg jaarlijks diverse workshops.

Ik heb mijn eigen praktijk Puur na Tuur waar je individuele sessies kan volgen. Bovendien heb ik ruim 11 jaar ervaring met het assisteren en begeleiden van groepen.

Mijn passie ligt in het begeleiden en ondersteunen van personen in hun persoonlijke groei en terugkeer naar hun essentie.

INVESTERING in jezelf
Eigen opstelling: 90 euro
Representant: 40 euro

Inbegrepen: koffie, thee en water. Breng je eigen lunchpakket mee.

INSCHRIJVING
hallo@puur-na-tuur.be
+32 486 23 55 53

Schrijf je vooraf tijdig in om een plek te verzekeren.

Van harte welkom

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 40,00
Basistarief: 40,00 €; Eigen opstelling: 90,00 €

Waar

Groepspraktijk De ondersteuning

Contact

Organisatie

Puur na Tuur