Kaas- en wijnavond

Zoals de traditie dat wil: kaas en wijn. Voor de niet-kaasliefhebbers wordt een schoteltje charcuterie klaargemaakt. Wij zorgen voor een apero, een heerlijk welgevuld bord, lekkere drankjes en onze wereldberoemde "Altijd prijs tombola" zal je ook dit jaar weer verrassen! div.ClearBoth { clear: both; } div.DeelActiviteiten { margin-top: 15px; } div.Reservatie { margin-top: 15px; } ...
Zoals de traditie dat wil: kaas en wijn. Voor de niet-kaasliefhebbers wordt een schoteltje charcuterie klaargemaakt. Wij zorgen voor een apero, een heerlijk welgevuld bord, lekkere drankjes en onze wereldberoemde "Altijd prijs tombola" zal je ook dit jaar weer verrassen!

De kaas- en wijnavond gaat door in de refter van de school. Je kan kiezen tussen een royale kaas- of vleesschotel. En daarna kan je meedoen met onze geweldige tombola: iedereen heeft altijd prijs!
Reserveren is verplicht

Info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
In de 15 euro pp is ook het aperitief inbegrepen. Kinderen tot 12 jaar betalen 7,50 euro. Graag inschrijven voor 15 januari op rekening nummer BE42 7443 9801 6554 met vermelding kaas of vlees en het aantal deelnemers.

Waar

Organisatie

Landelijke Gilde Veltem-Beisem