Repaircafé (Kleding en textiel – informatica – fietsen – meubels en houten voorwerpen – juwelen repareren – elektrische apparaten)

Repaircafé (Kleding en textiel – informatica – fietsen – meubels en houten voorwerpen – juwelen repareren – elektrische apparaten) Zaterdag 15 december 9.30 – 11.30 uur Gratis Repair café Herent is een buurtinitiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien, dat reparatiekennis wil behouden en dat – via het organiseren van repareerbijeenkomsten – de verbondenheid in de buurt wil ...
Repaircafé
(Kleding en textiel – informatica – fietsen – meubels en houten voorwerpen – juwelen repareren – elektrische apparaten)
Zaterdag 15 december
9.30 – 11.30 uur
Gratis

Repair café Herent is een buurtinitiatief dat repareren promoot als alternatief voor weggooien, dat reparatiekennis wil behouden en dat – via het organiseren van repareerbijeenkomsten – de verbondenheid in de buurt wil versterken.
Iedereen kan naar het repaircafé komen met zijn/haar kapotte spullen, om die ter plaatse, samen met de aanwezige reparateurs, weer in orde te maken.
Aansluitend is de Geefwinkel open van 11.00 tot 12.30 uur, waar je terecht kan om spullen te geven of te nemen zonder dat er geld bij te pas komt.

Begeleiding: Transitie Herent – www.herent.transitie.be

Van 9.30 tot 11.30 uur zal d' Akkozje, onze tweedehandswinkel, uitzonderlijk open zijn voor verkoop en het binnen brengen van kledingstukken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

LDC D'Ontmoeting