FUNctional FITness

Fit is not a destination, it's a way of life. “Gijs en Ine, jullie zijn twee licentiaten LO. Jullie heb thuis bergen materiaal en hebben ervaring in het coachen van groepen en atleten. Leuk dat jullie een CrossFit openden, maar Lummen is zo ver voor ons. Wanneer beginnen jullie iets in Herent? We zouden zo graag trainen met jullie. “ In de zomer van 2016 ontstond er een plan: FUNctional ...
Fit is not a destination, it's a way of life.

“Gijs en Ine, jullie zijn twee licentiaten LO. Jullie heb thuis bergen materiaal en hebben ervaring in het coachen van groepen en atleten. Leuk dat jullie een CrossFit openden, maar Lummen is zo ver voor ons. Wanneer beginnen jullie iets in Herent? We zouden zo graag trainen met jullie. “

In de zomer van 2016 ontstond er een plan: FUNctional FITness
Graag halen we samen met jullie fitness uit zijn 'saaie' context. In een ontspannen, plezante, maar uitdagende context werken we aan onze fitheid. We brengen veel variatie en iedereen werkt op zijn eigen niveau. Je hebt vooral jezelf als tegenstander en de anderen als vrienden, medestanders.

We organiseren ons in lessenreeksen van 5 lessen, 45 euro per reeks.
Kies het vaste moment in de week dat voor jou past
Op maandag om 18u30, 19u45 of 21u. Op woensdag om 18h30, 19u45 of 21u
Elke training duurt 60 minuten

Tijdens schoolvakantie wordt de reeks onderbroken, dus er is nooit les in de vakantie

Je kan er net als anderen voor kiezen om jezelf twee keer in te schrijven. Dan kan je deelnemen aan de training van zowel maandag als woensdag.

UPDATE: De groepen zitten bijna allemaal vol. De deelnemers zijn goed bezig en wij genieten van jullie spontane motivatie, energie en dankbaarheid.

Wil je graag nog aansluiten, laat zeker iets weten en dan kijken we even na of er nog ergens een plekje is voor jou.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 45,00
Basistarief: 45,00 €

Waar

Organisatie

Propeller vzw