Gitaarles voor absolute beginners, instrumentenatelier

Gitaarles voor absolute beginners is een 'doe-cursus' (met instrument) bestemd voor zij die graag snel willen leren tokkelen en eenvoudige bekende nummers willen leren spelen. De aantal plaatsen zijn beperkt zodat de lesgever genoeg aandacht kan besteden aan elke cursist. De inhoud is op maat van de groep gemaakt om een efficiënte vooruitgang te verzekeren. Er wordt special aandacht besteed ...
Gitaarles voor absolute beginners is een 'doe-cursus' (met instrument) bestemd voor zij die graag snel willen leren tokkelen en eenvoudige bekende nummers willen leren spelen. De aantal plaatsen zijn beperkt zodat de lesgever genoeg aandacht kan besteden aan elke cursist.

De inhoud is op maat van de groep gemaakt om een efficiënte vooruitgang te verzekeren. Er wordt special aandacht besteed aan de muzikale interesses van de deelnemers.

?De cursisten krijgen boeiend studiemateriaal mee naar huis voor thuisstudie.

De lessen gaan om de veertien dagen door. Eventueel afwisselend met Muziekvorming voor volwassenen, ook bij Muzatelier Veltem.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 240,00
Basistarief: 240,00 €

Waar

Vrije basisschool P. Declerckschool

Organisatie

Muzatelier Veltem
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.