'Muziekvorming voor volwassenen'

Muziekvorming voor volwassenen is een cursus bestemd voor volwassenen die graag de muziektheorie willen leren om verder te kunnen groeien bij het beoefenen van hun instrument. Het is een turbo cursus muziektheorie. Op een actieve manier (met instrumenten) gaan de we de essentiële begrippen van de notenbalk ontdekken. Nadien gaan we de kennis toepassen op ons instrument en gaan we meer leren ...
Muziekvorming voor volwassenen is een cursus bestemd voor volwassenen die graag de muziektheorie willen leren om verder te kunnen groeien bij het beoefenen van hun instrument.

Het is een turbo cursus muziektheorie. Op een actieve manier (met instrumenten) gaan de we de essentiële begrippen van de notenbalk ontdekken.

Nadien gaan we de kennis toepassen op ons instrument en gaan we meer leren over akkoorden, de belangrijkste toonladders en de harmonische regels om akkoorden te herkennen bij het beluisteren van muziek.

?Deze cursus vindt plaats om de 2 weken (12 sessies). Boeiende oefeningen worden gegeven als materiaal voor thuisstudie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 180,00
Basistarief: 180,00 €; Indien er ook instrumentlessen gevolgd worden: 130,00 €

Waar

Vrije basisschool P. Declerckschool

Organisatie

Muzatelier Veltem
Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.