'Muziekvorming voor volwassenen'

Muziekvorming voor volwassenen is een cursus bestemd voor volwassenen die graag de muziektheorie willen leren om verder te kunnen groeien bij het beoefenen van hun instrument. Het is een turbo cursus muziektheorie. Op een actieve manier (met instrumenten) gaan de we de essentiële begrippen van de notenbalk ontdekken. Nadien gaan we de kennis toepassen op ons instrument en gaan we meer leren ...
Muziekvorming voor volwassenen is een cursus bestemd voor volwassenen die graag de muziektheorie willen leren om verder te kunnen groeien bij het beoefenen van hun instrument.

Het is een turbo cursus muziektheorie. Op een actieve manier (met instrumenten) gaan de we de essentiële begrippen van de notenbalk ontdekken.

Nadien gaan we de kennis toepassen op ons instrument en gaan we meer leren over akkoorden, de belangrijkste toonladders en de harmonische regels om akkoorden te herkennen bij het beluisteren van muziek.

?Deze cursus vindt plaats om de 2 weken (12 sessies). Boeiende oefeningen worden gegeven als materiaal voor thuisstudie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Wanneer

Prijs

€ 180,00
Basistarief: 180,00 €; Indien er ook instrumentlessen gevolgd worden: 130,00 €

Waar

Vrije basisschool P. Declerckschool

Organisatie

Muzatelier Veltem