Word onthaalouder bij het Sociaal Huis

Als onthaalouder werk je thuis, waardoor je als je dat wilt, ook kunt zorgen voor je eigen kinderen. Afhankelijk van het aantal kinderen en werkdagen krijg je een vergoeding, die de dienst voor onthaalouders maandelijks op jouw rekening stort. Pluspunt: deze vergoeding wordt niet belast, maar je bent wel sociaal verzekerd en bouwt pensioenrechten op. Ook wanneer je ziek bent, krijg je een uitkering. Je krijgt er zoveel voor terug!

Voor wie

Heb je een groot hart voor de allerkleinsten?
Wil je hen de eerste stapjes in de wereld helpen zetten?
En doe je dat het liefste in jouw (t)huis?
Dan is onthaalouder zijn vast iets voor jou.

Hoe gaan we te werk?

Ontdek alle voordelen en voorwaarden op www.ikwordonthaalouder.be of neem contact met de dienst onthaalouders van het Sociaal Huis van Herent.

Vanaf 25 april 2019 bent u welkom na afspraak. Op 6 april stellen we het afsprakensysteem online open en kunt u een afspraak maken via de knop boven onze contactgegevens.

Sluiten

Coronavirusmaatregelen

De gemeentelijke diensten werken met een minimale personeelsbezetting in De Kouter tot en met 19 april. De mailberichten worden onregelmatig gelezen, maar wel behandeld hoewel het even kan duren. Hebt u een dringende vraag voor het lokale bestuur bel dan 016 85 30 20 of mail naar info@herent.be. Er is telefoonpermanentie tijdens de kantooruren: 8.30 – 12 uur, 14 - 16 uur en op maandagavond 17.30 – 19.45 uur, vrijdag tot 12 uur.
Voor vragen i.v.m. corona bel naar 0800 14 689.
Volg onze website. Hartelijk dank voor uw begrip.