Word onthaalouder bij het Sociaal Huis

Als onthaalouder werk je thuis, waardoor je als je dat wilt, ook kunt zorgen voor je eigen kinderen. Afhankelijk van het aantal kinderen en werkdagen krijg je een vergoeding, die de dienst voor onthaalouders maandelijks op jouw rekening stort. Pluspunt: deze vergoeding wordt niet belast, maar je bent wel sociaal verzekerd en bouwt pensioenrechten op. Ook wanneer je ziek bent, krijg je een uitkering. Je krijgt er zoveel voor terug!

Voor wie

Heb je een groot hart voor de allerkleinsten?
Wil je hen de eerste stapjes in de wereld helpen zetten?
En doe je dat het liefste in jouw (t)huis?
Dan is onthaalouder zijn vast iets voor jou.

Hoe gaan we te werk?

Ontdek alle voordelen en voorwaarden op www.ikwordonthaalouder.be of neem contact met de dienst onthaalouders van het Sociaal Huis van Herent.

Vanaf 25 april 2019 bent u welkom na afspraak. Op 6 april stellen we het afsprakensysteem online open en kunt u een afspraak maken via de knop boven onze contactgegevens.

Sluiten

De Kouter op afspraak en met een mondmasker

U bent welkom in De Kouter, maar enkel op afspraak. U kunt ook telefonisch een afspraak maken (016 85 30 20). Als u naar De Kouter komt moet u een mondmasker dragen en komt u het liefste alleen tenzij u begeleiding nodig hebt. Respecteer de andere voorzorgsmaatregelen.

Burgerzaken is enkel beschikbaar voor dringende zaken en enkel na telefonisch contact (016 85 30 20). Voor al uw andere vragen, verwijzen we u door naar ons thuisloket. Of u kunt de dienst burgerzaken bereiken per e-mail op burgerzaken@herent.be

Beperk uw en onze contacten, stel uw bezoek aan De Kouter uit als dat kan en gebruik het thuisloket. Daar kunt u heel wat dienstverlening van thuis uit aanvragen. Voor de dagelijkse werking helpt de gemeente u graag telefonisch verder. Meer info over het coronavirus vindt u hier.