Vorige Volgende Afdrukken Doorsturen Reageer

Fotogalerij: Voorstelling resultaten ouderenbehoefteonderzoek 16 juni 2010


Van onderzoek naar beleidsadvies

Het ouderenbehoeftenonderzoek is afgesloten. Oprechte dank aan iedereen die meewerkte en aan de 52 vrijwillige enquêteurs voor hun inzet en enthousiasme.

 

Ondertussen heeft de VUB op 16 juni een uiteenzetting van de Herentse resultaten gegeven. De provincie van haar kant werkt momenteel het onderzoeksrapport af.

 

En wij maken ons op voor de denkavond van 11 oktober. Op die avond start het beleidsproces. Alle geïnteresseerde Herentse senioren krijgen er de kans het bestuur te adviseren over het Herentse ouderenbeleid. We roepen alle verenigingen op om deel te nemen aan deze avond. Ook inwoners die niet zijn aangesloten bij een vereniging, zijn natuurlijk erg welkom.

 

We bezorgen alle verenigingen en andere geïnteresseerden ter voorbereiding een praatpapier waarop het doel en enkele richtvragen genoteerd staan. Zo kan iedereen zich op voorhand een mening vormen wat voor hem / haar belangrijk is in Herent. We staan bovendien klaar met raad en daad. Verschillende vrijwilligers zijn bereid uzelf of uw vereniging te komen ondersteunen in de voorbereiding op de denkavond van 11 oktober.

 

Doe mee en geef het bestuur suggesties voor een mooi en gezellig Herent.

 

Voor meer info:

- Jan Antonneau – voorzitter ouderenadviesraad: antonneau@telenet.be - 016 488 477

- Tuur Vanempten - procesbegeleider:   tuur.vanempten@skynet.be - 0476 34 20 99

- Roel Seurs - beleidsmedewerker: roel.seurs@sociaalhuisherent.be - 016 298 820

Bestuurskalender

Loket Woonwijzer gesloten
vr 24 februari 2017
Meer ...

Activiteiten in Herent

Vakantiewerking

Wegwijs infogids 2017

Bestel Stratenboek Herent