Vorige Volgende Afdrukken Doorsturen Reageer

Fotogalerij: NAC bouwterrein juni 2010


Enkele foto's van het nieuwe administratieve centrum, juni 2010 ...

Voorbijgangers vergapen zich aan het schijnbaar onoverzichtelijke bouwwerk van stellingen, peilers, betonnen palen, vlakken en platen. Met de rug naar de spoorlijn zijn aan de rechterkant ruimten van de politie te zien, links de bibliotheek en in het midden een uitsprong,á die het begin is van het toegangssas waarachter het centrale onthaal komt.
In augustus begint de aannemer aan de gevel. Die zou eind januari 2011 afgewerkt zijn.
De ruwbouwwerken zijn klaar tegen december van dit jaar. Dan zitten we 'onder dak'. Als alles meezit, is het volledige werk klaar tegen het zomerbouwverlof van 2011.

Achter de schermen wordt ondertussen druk vergaderd om ruimten en diensten zo uit te rusten en in te delen dat de dienstverlening zo efficiŰnt mogelijk kan verlopen. Herbruikbare materialen en toestellen worden ge´nventariseerd, zuinige systemen en applicaties worden voorgesteld, lokalen krijgen een multifunctionele bestemming. Dat het Sociaal Huis en de gemeente hun aanbod in het nieuwe gebouw samen presenteren en ge´ntegreerd gaan werken, maakt dat de organisatie van de dienstverlening ingrijpend moet worden herdacht.

Bestuurskalender

Loket Woonwijzer gesloten
vr 24 februari 2017
Meer ...

Activiteiten in Herent

Vakantiewerking

Wegwijs infogids 2017

Bestel Stratenboek Herent